Minőség. Technológia. Partnerség.
Ez az EMC Global Zrt.

Az EMC Global Zrt. egy olyan részvénytársaság, ahol a partnerünkként úgy érezheti, Ön személyesen is cégünk részvényese.

EMC Global Zrt. 

Cégünkről

A 2018-ban alapított Euromulticard Zrt. fő profilja a bank- és plasztikkártya-gyártás. Kapcsolatainknak köszönhetően, budapesti központú társaságunk gyorsan vált ismertté a nemzetközi piacon. 2020 elején bővítettük profilunkat, és ma már nemcsak európai, de távol-keleti cégek magyarországi és regionális képviselőjeként is jelen vagyunk. 2020 kihívásaihoz igazodva kapcsolódtunk a koronavírus egyik leghatékonyabb visszaszorítási tevékenységéhez, és minőségi gyorsteszteket importálunk a dél-koreai GenBody gyógyászati segédeszköz- gyártótól. Cégünk büszke rá, hogy a GenBody kizárólagos magyarországi és romániai partnere lehet! 2021-re készülve az egyedi gépgyártás valamint a gépek export-importja területén bővítettük portfóliónkat. Dinamikus fejlődésünk bizonyítéka, hogy az első éves forgalmunkat a tavalyi évben közel megharmincszoroztuk.

2021 nyarán cégünk megszerezte a gyógyszerközvetítői és a gyógyszerforgalmazói engedélyt. Önálló divíziót állítottunk fel a megváltozott kereskedelmi környezetben hiánycikknek minősülő vagy extrán megdrágult termékek beszerzésére. Így került a kereskedelmi portfoliónkba a faanyag, a konténer, az aminosav és a nagyteljesítményű akkumulátorok forgalmazása.

A növekedés jegyében megnyitottuk amerikai képviseleti irodánkat Floridában, és tervezünk irodát nyitni a vietnámi Hanoiban(2022) valamint Dubaiban (2023). A portfólió bővítése és a globális piaci szerepvállalás kapcsán változott a nevünk is: az EuroMultiCard nevet rövidebb formában vezetjük a világpiac nagyszínpadára.

 

EMC Global Zrt. – Adjunk bizalmat egymásnak!

Kik Vagyunk Mi?

Az összes szolgáltatás
egy helyen

Plasztikkártya

A plasztikkártya széleskörű felhasználhatóságapraktikus kezelhetősége és időtállósága teszi egyre népszerűbbé mind az üzleti, mind a magánszférában.

Egészségügyi Termékek

Válogasson Covid19 és Influenza tesztjeink közül (Leírásokkal és használati útmutatóval). Védje magát a vírusokkal szemben arcpajzzsal és nitril kesztyűvel.

Egyedi Gép Gyártás

Vállaljuk egyedi lézergravírozó gépek gyártását. Teljes körű garancia és karbantartás! Tekintse meg egyedi gépeinket és vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

Hiánytermékek kereskedelme

Kereskedelmi portfoliónkba került a faanyag, a konténer, az aminosav és a nagyteljesítményű akkumulátorok forgalmazása. 

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk Önnek!

Elérhetőség

Kövessen Minket

Irodáink

  EMC Global Zrt.

  1138 Budapest,
  Meder utca 8.
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  EMC Global Zrt.

  3170 Szécsény,
  Ady Endre út 4. 
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  EMC Global PLC.

  Miami
  20801 Biscayne Blvd Ste
  403 Office 415,
  Aventura, FL 33180
  + 1 (786) 258-7579
  info@emcglobal.hu

  EMC Global PLC.

  Hanoi (Planned opening / tervezett iroda nyitás)
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  EMC Global PLC.

  Dubai (Planned opening / tervezett iroda nyitás)
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  © EMC Global Zrt. 2022 | Minden jog fenntartva.  –  ÁSZF