Plasztikkártya gyártás személyre szabva

Álmodja meg és mi megvalósítjuk!

Az Ön kártyái személyreszabhatók aláírás-mezővel, mágnesszalaggal, vonalkóddal, stb.

Forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy E-mail-en keresztül.

EMC Global Zrt. 

Plasztikkártya

A tapasztalataink azt mutatják, hogy jelentősen megnövekedett az érdeklődés az igényesen elkészített plasztikkártyák iránt. A plasztik kártya egyedülállóan, exkluzív módon képviseli Önt vagy cégét, vállalatát. Széleskörű felhasználhatósága, praktikus kezelhetősége és időtállósága teszi a plasztikkártyát egyre népszerűbbé mind az üzleti, mind a magánszférában. Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy a különböző célokat szolgáló plasztikkártyák mennyire jelen vannak mindennapi életünkben, legyen szó akár személyes adataink nyilvántartásáról, tranzakciók bonyolításáról vagy egyéb üzleti célokról.

Miben rejlik a plasztik kártya praktikussága?

Méretéből és anyagából adódóan a plasztik kártya könnyen kezelhető, tartós, akár extrém körülmények között is használható: vízben nem ázik le a nyomat, nem szakad, nem törik, nem gyűrődik.

Plasztikkártyáink pre-ofszet nyomdai eljárással készülnek, ennek köszönhetően a pre-ofszettel nyomtatott kártyák színvilága gazdagabb a rajzolat részletesebb.

Miben rejlik széleskörű felhasználhatósága?

Önnek még nincs saját, egyedi plasztik kártyája? Ne késlekedjen! Mi segítünk! Több módon megszemélyesíthető. Mágnescsík, chip vagy RFID technológiák alkalmazásával a beléptető-, nyilvántartó- rendszerek illetve a személyazonosítás legkorszerűbb eszközévé vált.

Emellett kisebb üzletek, sport- és szabadidőklubok, rendezvények vendégeivel való kapcsolattartására is kiválóan alkalmas.

EMC Global Zrt. 

Álmodja meg és mi megvalósítjuk!

Az Ön kártyái személyreszabhatók aláírás-mezővel, mágnesszalaggal, vonalkóddal, stb.
Forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy E-mail-en keresztül.

info@emcglobal.hu
+36 (30) 328 86688

Plasztikkártyák

Plasztikkártya típusok

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Extrák

Kártya testreszabása

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vonalkódos kártyák

A vonalkód az egyik legalapvetőbb és egyben a legrégebbi elektronikus azonosítási technológia.
Az egymást követő különböző szélességű vonalak (illetve azok hiánya) különböző információkat hordoznak.
A kód alá általában, annak numerikus jelentését is feltüntetik az esetleges olvasási hibák kiküszöbölése érdekében.

QR-kódos/Kétdimenziós vonalkóddal ellátott kártyák

Megnövekedett információtárolási képesség a hagyományos vonalkódhoz képest. Már nem csupán egymás melletti jelekkel dolgozik, hanem több sor jelet helyez el egymás alatt.

Jó tulajdonsága, hogy bármilyen irányból készülhet róla fénykép vagy szkennelt kép, nem kell törődni a kód helyes tájolásával. Ez azért lehetséges, mert a kód megfejtésére, dekódolására szolgáló programok a három sarokban elhelyezett jellegzetes, minden QR-kódban azonos minta alapján el tudják dönteni, milyen irányban kell a kód pontjait értelmezni, feldolgozni, még akkor is, ha a kódbélyegről készült kép teljesen ferde.

Másik jelentős pozitív tulajdonsága a kód skálázhatósága, amit a Verzió 1-től Verzió 40-ig határoztak meg. A különböző verziók[1] különböző adattárolási és hibatűrési tulajdonságokkal rendelkeznek. A legnépszerűbb 2008-ban a “Level L” (L szint) volt, mivel már ez elég sok információt képes tárolni jóval kisebb helyen, mint egy egydimenziós kód.

Lekaparható felület

A lekaparható panel módszer a legalkalmasabb védelem a plasztikkártyán abban az esetben, ha Ön egy egyedi azonosítót, vagy érzékeny információt biztonságos és bizalmas módon akar kezelni.

A panel mérete igény szerint alakítható.

Dombornyomott plasztik kártya

Dombornyomás: a kártya felületéből kiemelkedő karakterek. Lehet betű és szám. Mérete fix (10Cpi), a kártyán egy sorban 27 karakter nyomható. Számokból létezik egy nagyobb méret (7Cpi).

Felületkezelés: arany, ezüst – Igény esetén egyéb elképzelések is megvalósíthatók színes felületkezelő fóliák alkalmazásával.
Alkalmazása: VIP kártya, törzsvásárlói kártya, klub kártya, biztosítási és egyéb pénztári kártyák, névjegykártyák.

A hátoldali grafika szerkesztésénél kérem, hogy vegyék figyelembe a negatív dombornyomást!

Mágnescsíkos kártya

A mégnescsík anyaga ferromágneses részecskéket tartalmaz. Ezen anyag egyik legfontosabb tulajdonsága a mágneses térre való érzékenység, azaz koercivitás. Mértékegysége – Oersted (Oe).

A magas Oe-t a szakirodalomban HiCo-nak nevezik, ennek értéke 4000 Oe, A HiCo tulajdonságú mágnescsík színe fekete.
Az alacsony Oe-t tatalmazó kártyák pedig a LoCo elnevezést viselik, koercivitás értékük 300 Oe. A LoCo tulajdonságú mágnescsík színe barna.

Minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, mint a vonalkódok, viszont a kiolvasáshoz az egyszerű optikai leolvasás helyett elektro-mágneses eljárás szükséges. Az úgynevezett ANSI-ISO szabványnak megfelelően a mágnescsíkot az adatok tárolása szerint 3 különböző sávra, úgynevezett trackre osztjuk.

A kártyák olvasása során a fej érintkezik a csíkkal, ami mechanikai kopást okoz, ennek megfelelően élettartamuk kb. 2-5 ezer olvasás.

Aláírás panel

A plasztikkártya tartalmazhat egy vagy több panelt, például a kártyabirtokos aláírása, tagsági szám, valamint lejárati dátum feltüntetése céljából. Ez tipikusan a törzsvásárlói kártyákon és tagsági kártyákon jelenik meg, esetleg együtt egy vonalkóddal, mágnescsíkkal. A fehér aláírás panel DTC technológiával kerül a kész plasztikkártyákra, méretük opcionális.

A kész kártyák felülete alkoholos filccel írható, tehát aláírás panel elhelyezése nélkül, csupán a grafika részeként szereplő aláíró sáv is használható utólagos információk/adatok feltüntetésére (negatívuma – alkohollal eltávolítható!).

Extrák

Lépésről Lépésre

1. Lépés
Külde el ajánlatkérését, amennyiben rendelkezésére áll, a grafikai anyagot is!
2. Lépés
Árajánlatot küldünk, véleményezzük a továbbított grafikát, esetleg javaslatot teszünk, hogyan lehetne még tökéletesebb a végeredmény. Egyeztetésre kerül a fizetés módja.
3. Lépés
A megrendelést követően, a megfelelő grafika birtokában elkezdjük a gyártást, igény esetén első lépésként a mintagyártást. Ezt követően Önnek nincs más teendője, minthogy üzenetünkre várjon …”Kedves Ügyfelünk! Elkészültek a megrendelt plasztik kártyák!”.
4. Lépés
Mintakártya készítése nem elhanyagolható fontosságú lépés a plasztikkártya gyártás folyamatában (mintakártya készítése: 5000 Ft+Áfa – megrendelés esetén jóváírásra kerül). Minta példány jóváhagyása nélkül nem tudunk felelősséget vállalni az elkészült kártyákra! Az alkalmazott gyártási eljárás során a megnyomtatott alapanyag felületkezelésen esik át, amely folyamat magas hőmérsékleten történik. Ennek következményeként a színek minimális sötétedése várható. Itt emelném ki ismételten a mintakártya készítés fontosságát a tényleges mennyiség gyártását megelőzően, amennyiben Önnek fontos egy bizonyos színárnyalat elérése.
5. Lépés
Amint átvehetők a megrendelt kártyák, értesítést küldünk!

Kártya nyomtatás

Grafikai követelmények

Grafikai Paraméterek

A grafikát 91 mm x 57 mm -es – kifutós – méretben kérjük, a plasztikkártya fizikális méretének, valamint az aktív szövegrész méretezésének figyelembe vételével!

Képformátumok: .tiff, .jpg vagy .psd formátum, RGB 300dpi felbontásban
Vektorosan: pdf, ai 
Megszemélyesítési adatbázis és kártya tervezési segédlet plasztikkártya sablon.
Változó adatok esetén a betűtípust és méretet ne felejtsék el elküldeni (kivéve dombornyomás esetén).
Az adatok .xls formátumban, táblázatban a változók neveivel azonos oszlopban szerepeljenek.
Minta plasztikkártya készítése 5000 Ft+Áfa, amely összeg megrendelés esetén jóváírásra kerül! 
Mintakártya jóváhagyása nélkül készült munkákra nem vállalunk felelősséget!
Gyártási idő: 2-5 munkanap (Aktuális munkáink függvényében!)

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk Önnek!

Elérhetőség

Kövessen Minket

Irodáink

  EMC Global Zrt.

  1138 Budapest,
  Meder utca 8.
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  EMC Global Zrt.

  3170 Szécsény,
  Ady Endre út 4. 
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  EMC Global PLC.

  Miami
  20801 Biscayne Blvd Ste
  403 Office 415,
  Aventura, FL 33180
  + 1 (786) 258-7579
  info@emcglobal.hu

  EMC Global PLC.

  Hanoi (Planned opening / tervezett iroda nyitás)
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  EMC Global PLC.

  Dubai (Planned opening / tervezett iroda nyitás)
  info@emcglobal.hu
  +36 (30) 328 8668

  © EMC Global Zrt. 2022 | Minden jog fenntartva.  –  ÁSZF