NEMZETKÖZI KERESKEDELEM

Kereskedelem

A mezőgazdasági és energetikai termékek nemzetközi kereskedelmi szolgáltatásainak vezető szolgáltatója vagyunk. Az iparágban szerzett közel fél évtizedes tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk a megbízhatóság, a hatékonyság és a szakértelem terén, amelyet rugalmassággal és gyorsasággal tetézünk – az utóbbi időkben ez az egyetlen módja a hosszú távú ügyfélelégedettség biztosításának!

Termékportfóliónk mezőgazdasági és energetikai termékek széles skáláját tartalmazza, beleértve az étkezési búzát, kukoricát, nyersolajat, dízelüzemanyagot, repülőgép- üzemanyagot, szenet és fapelletet.. Elkötelezettek vagyunk a legjobb minőségű termékek versenyképes áron történő beszerzése iránt, logisztikai szakértőink pedig biztosítják, hogy megrendeléseit időben és tökéletes állapotban szállítsuk le.

 

ALAPANYAG KERESKEDELEM

Az EMC Globalnál a nemzetközi kereskedelmi igények támogatására teljes körű szolgáltatásokat kínálunk. Beszerzési csapatunk segít Önnek megtalálni a megfelelő termékeket és a legjobb ajánlatokat, míg raktározási és elosztási szolgáltatásaink biztosítják, hogy áruit gondosan kezeljük, és biztonságban érkezzenek meg rendeltetési helyükre. Kiváló termékeink és szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk az ellátási láncban részt vevő valamennyi fél érdekeinek védelme mellett.

Az üzleti életben professzionális és etikus megközelítést alkalmazunk, és arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú, bizalmon és kölcsönös sikeren alapuló kapcsolatokat építsünk ki.

Essential Trades

SZÉNKERESKEDELEM

Az EMC Globalnál a szén nemzetközi kereskedelmére szakosodtunk, kiváló minőségű szénnel látjuk el ügyfeleinket világszerte.

Kiterjedt beszállítói hálózatunknak és a globális szénpiac mélyreható ismeretének köszönhetően versenyképes árakat tudunk biztosítani, valamint az áruk időben történő és hatékony szállítását. Akár közüzemi vállalatról van szó, amely erőművének üzemanyagát szeretné feltölteni, akár acélgyártóról, amely megbízható nyersanyagforrást keres, mi segítünk Önnek megtalálni a megfelelő típusú szenet a megfelelő áron. Szakértői csapatunk a folyamat minden lépésében a segítségére áll, a beszerzéstől a logisztikáig és a dokumentációig végig.

Our Gallery

Kiterjedt termékpalettánk és szakmai szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk a széniparban a legmagasabb etikai és fenntarthatósági normák betartása mellett. Gondosan választjuk ki beszállítóinkat, és figyelemmel kísérjük működésüket, hogy termékeink megfeleljenek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, és ne járuljanak hozzá a környezetkárosításhoz.

Ha szeretne szenet vásárolni vállalkozása számára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet megtudjon termékeinkről és szolgáltatásainkról. Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Önnel, és segítsük Önt a globális piacon való sikeres szereplésben.

ÁSVÁNYOLAJOK

Szakértői csapatunk a folyamat minden lépésében a rendelkezésére áll, a beszerzéstől és a beszerzéstől a logisztikáig és a dokumentációig. Akár finomítóról van szó, aki állandó nyersanyagellátást szeretne biztosítani, akár kereskedelmi légitársaságról, amely megbízható üzemanyagforrást keres, mi segítünk Önnek megtalálni a megfelelő termékeket a megfelelő áron. Kiterjedt termékválasztékunk és szakmai szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk az energiaiparban a legmagasabb minőségi és fenntarthatósági normák betartása mellett.

Gondosan választjuk ki beszállítóinkat, és figyelemmel kísérjük működésüket, hogy termékeink megfeleljenek a legszigorúbb előírásoknak, és ne járuljanak hozzá a környezetkárosításhoz. Ha nyersolaj, dízel EN590 vagy A1 típusú repülőgép-üzemanyagot szeretne vásárolni vállalkozása számára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet megtudjon termékeinkről és szolgáltatásainkról. Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Önnel, és segítsünk Önnek a globális piacon való sikeres szereplésben.

Lépj Velünk Kapcsolatba