KÁRTYAGYÁRTÁS

Cégünk első szakterülete plasztikkártya-gyártás volt, melyet a mai napig folytatunk, évtizedes szakértelemmel. Kiváló minőséget és specifikációk sokaságát kínáljuk ezen a területen ügyfeleinknek.

Az EMC Globalnál kiváló minőségű plasztikkártyák gyártására szakosodtunk vállalkozások és magánszemélyek számára. Akár hűségkártyákat keres ügyfelei jutalmazására, akár egyedi tervezésű névjegykártyákat, amelyek maradandó benyomást keltenek, mi gondoskodunk róla. Szakértő tervezőkből és nyomdászokból álló csapatunk szorosan együttműködik minden egyes ügyféllel, hogy elképzeléseiket életre keltsük.

A legmodernebb nyomdatechnológiát és a legjobb anyagokat használva olyan plasztikkártyákat készítünk, amelyek egyszerre tartósak és vizuálisan lenyűgözőek. Szolgáltatásaink azonban nem állnak meg a plasztikkártyáknál. Számos további funkciót és testreszabási lehetőséget is kínálunk, hogy kártyái kitűnjenek a tömegből. A holografikus fóliáktól és a magasnyomáson át a mágnescsíkokig és az intelligens chiptechnológiáig, mi képesek vagyunk a kifinomultság extra színvonalát adni kártyáinak.

KÁRTYAGYÁRTÁS

Miért válassza az EMC Global-t a műanyag kártya igényeihez? Íme néhány ok:

Andr Mrn Ha készen áll arra, hogy megtegye a következő lépést, és egyedi tervezésű plasztikkártyákkal emelje vállalkozásának presztízsét, lépjen kapcsolatba velünk még ma. Alig várjuk, hogy segítsünk Önnek valami igazán különlegeset létrehozni.

Kapcsolat