top of page

Távoli Vízió 
Őszinte kiszolgálás
Kitűnő érték

EMC Global – Bizalomra épülő vállalkozás! 

Víziónk

Azért vagyunk itt, hogy globális kereskedelmi megoldásokat kínáljunk


Az EMC Global jelenleg Magyarországon, az Egyesült Államokban és Vietnamban rendelkezik irodákkal. Aktívan tevékenykedünk gyógyszer-nagykereskedelemben és orvostechnikai eszközök/berendezések nagykereskedelmében, szoftverfejlesztésben a magán-/közszféra számára, valamint a kormányok epidemiológiai kezelésében, az alapvető áruk és energia kereskedelmében. fuvarozók, és azt tervezik, hogy bővítjük kínálatunkat, hogy lépést tudjunk tartani a világkereskedelemben bekövetkezett hirtelen változásokkal.

KERESKEDÉS

Kereskedelmi megoldások széles skáláját kínáljuk a gépektől és a faanyagtól az energiahordozók és alapvető árucikkek piacán szinte minden cikkig.

Az energia-nyersanyag-ipar rendkívül dinamikus makrogazdasági helyzete miatt az európai professzionális energiaipar igényeire összpontosítottunk. Megbízható kereskedelmi kapcsolatokat építettünk ki számos európai és EU-tagállam kormányával és energiaszolgáltatójával akik számítanak ránk, hogy rövid időn belül biztosítjuk számukra az alapvető fontosságú energiákat, például szén, ásványolajok, EN590 vagy földgáz.

Az alapvető termékek és gabonafélék portfóliónkba kerültek, a közelmúlt eseményei és az éghajlatváltozási tényezők által érintett másik területként.

IT ÉS BIZTONSÁGI NYOMTATÁSI SZAKÉRTÉNETÜNK

Az EMC Globalnál forradalmi informatikai és biztonsági nyomtatási megoldások biztosítására specializálódtunk kormányzati nyomdák és szervezetek számára. Elkötelezettek vagyunk az innováció és a megbízhatóság mellett, megbízható partnerekként szolgálva a biztonságos azonosítás és a hatékony ügyintézés érdekében.

Jogosítványok és személyi igazolványok ellátása állami nyomdák számára, milliók biztonságos azonosításának biztosítása.

GÉPEK ÉS EGYÉB BERENDEZÉSEK

Legyen szó precíziós gravírozásról, nyomtatásról vagy nagy teherbírású berendezésekről, az EMC csak egy kérdésre van attól, hogy megoldja a gyártást és a gépekre vonatkozó szükségletet.

2021-ben bővítettük portfóliónkat az egyedi gépgyártás, valamint a gépimport és -export területén. Dinamikus növekedésünk bizonyítékaként az első évi forgalmunk közel megháromszorozódott.

Külön részleget hoztunk létre azon termékek beszerzésére is, amelyek a  folyamatosan változó kereskedelmi környezetünkben hiánycikknek számítanak.

Így az hiánycikkekben szenvedő áruk beszerzése és forgalmazása, bekerült kereskedelmi portfóliónkba,  mint például a fa és konténerek.

GYÓGYSZER & VÉDŐOLTÁSOK

Fedezze fel a COVID-19 megelőzésére szolgáló megoldásainkat, és érdeklődjön a szűk és hiányos gyógyszerekkel kapcsolatos import- és exportszolgáltatásokról.

Az EMC Global nem csupán egy vállalat, hanem egy híd, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy bármilyen gyógyszert beszerezzenek, amelyre szükségük van, legyen az egy egyszerű pirula vagy egy speciális terápiás gyógyszer.

Azáltal, hogy Európa-szerte azonnali hozzáférést biztosítunk az erőforrásokhoz, olyan lehetőségeket teremtünk, amelyek világszerte javítják az egészségügyi ellátást és a gyógyulást.

EMC Pharma

Termelés
 

Az EMC Globals jelenleg egy nagyméretű tortillagyártó létesítmény és egy közepes méretű gyártóüzem véglegesítésével bővíti gyártási kapacitásait. Az EMC Globals egy 37 105 m²-es telken a legmodernebb létesítményt építi, amely 46 munkahelyet teremt egy elmaradott régióban. Az évi 5 000 000 darabot meghaladó gyártási kapacitásával ez a létesítmény jelentős előrelépést jelent a piaci igények kielégítésében, miközben munkadási lehetőségek révén elősegíti a gazdasági növekedést.

 

15

Alkalmazottak

3

Alapcsapatok

95

Partnerek világszerte

15 millió dollár

Főváros

VÁLLALAT

EMC Global számokban

A mai dinamikus üzleti környezetben a diverzifikáció elengedhetetlen a hosszú távú növekedéshez és rugalmassághoz.

Míg tevékenységünk a gyógyszeripar, informatikai megoldások és biztonsági nyomtatás területén erős volt, jelenleg projektberuházásokat vizsgálunk, hogy megragadjuk a felmerülő lehetőségeket, így lefedve a piaci ingadozásokat, és az iparági változások előtt maradva.

Ez a stratégiai lépés az innováció és a fenntartható értékteremtés iránti elkötelezettségünket tükrözi befektetőink számára, dinamikus és előrelátó vállalatként pozicionálva bennünket.

Ezek az eredmények az EMC Global kitartó üzleti stratégiáját és hatékony pénzgazdálkodását tükrözik, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy stabil növekedést és stabil pénzügyi mutatókat érjünk el.

bottom of page