top of page

EMC termelés

EMC termelés
 

Tortilla  termelő gyár

Az EMC Globals jelenleg egy nagyméretű tortilla- és egy közepes méretű tortillagyártó létesítmény véglegesítésével bővíti gyártási képességeit. 

Az EMC Globals egy 37 105 m²-es telken korszerű létesítményt épít, amely 46 munkahelyet teremt egy elmaradott régióban, összesen 21 837 368 eurós beruházással.

 

Az évi 5 000 000 darabot meghaladó gyártási kapacitásával ez a létesítmény jelentős előrelépést jelent a piaci igények kielégítésében, miközben foglalkoztatási lehetőségek révén elősegíti a gazdasági növekedést.

Vadonatúj gazdaságfejlesztési létesítmény

Egy elmaradott régióban egy élvonalbeli létesítmény épül majd egy hatalmas, 37 105 m2-es telken.

Ez az ambiciózus projekt nemcsak innovációt ígér, hanem arra is törekszik, hogy kézzelfogható hatást gyakoroljon a helyi közösségre 46 munkalehetőség megteremtésével.

Az évi 5 000 000 darabot meghaladó robusztus gyártási kapacitással ez az új létesítmény a gazdasági növekedés és a lehetőségek jelzőfényévé válik a régióban.

EMC Termelés
 

GYÓGYSZERÉSZET –
INFÚZIÓ GYÁRTÁSA

Az EMC Globals egy élvonalbeli gyógyszerészeti létesítmény létrehozását tervezi, amely nagy térfogatú parenterális (LVP) infúziós oldatok gyártására szolgál Form-Fill-Seal (FFS) technológiával. Ezt a létesítményt aprólékosan úgy tervezték, hogy megfeleljen a jelenlegi jó gyártási gyakorlatnak (cGMP), és megfeleljen a főbb szabályozó testületek, köztük az USFDA és az EUGMP szigorú szabványainak.

Főbb jellemzők:


- Élvonalbeli IV LVP (FFS) gyártó létesítmény.
- Úgy tervezték, hogy megfeleljen a cGMP szabványoknak és a főbb szabályozási követelményeknek (USFDA és EUGMP).
- IV LVP (FFS) gyártósor: 4200 zacskó/óra  500 ml, megfelel a cGMP követelményeknek és a főbb szabályozási előírásoknak.

Piaci dinamika:


-  a megoldások iránt világszerte nagy a kereslet, olyan tényezők hatására, mint a népesség elöregedése, az egészségügyi infrastruktúra iránti növekvő kereslet és a minőségi ellátás iránti igény.
- A növekvő globális keresletet a bővülő egészségügyi infrastruktúra, a növekvő betegpopuláció, a krónikus betegségek prevalenciája és az orvostudomány fejlődése segíti elő.
- Ez a vállalkozás kivételes befektetési lehetőséget jelent a gyógyszerszektorban.

bottom of page