top of page

EMC Pharma

EMC Pharma

Orvosi berendezések – 
Egylépéses demencia tesztkészlet

Alzheimer-kór és demencia teszt

Ez a forradalmi tesztelési megközelítés óriási lehetőségeket rejt magában, különösen a demenciával kapcsolatos tünetek korai felismerésében. Ezeknek az állapotoknak a kialakuló stádiumában lévő jeleinek azonosítása kulcsfontosságú, mivel ez lehetővé teszi a célzott kezeléseket és beavatkozásokat. A korai felismerés révén az egészségügyi szakemberek specifikus terápiákat alkalmazhatnak, jelentősen javítva az Alzheimer-kór és a demencia kockázatának kitett egyének prognózisát.

Alzheimer-kór és demencia teszt

Az EMC Global elkötelezettségét a közegészségügy és a jólét előmozdítása mellett még jobban alátámasztja ezen innovatív diagnosztikai megoldás iránti elkötelezettségünk. 

A hozzáférhető, hatékony és pontos tesztelés lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatók, gondozók és magánszemélyek számára, hogy proaktív lépéseket tegyenek az Alzheimer-kór és a demencia kezelése érdekében. Együtt javíthatjuk azok életminőségét, akiket ezek a körülmények érintenek, és egy szebb és egészségesebb jövőt biztosítunk mindenkinek.

Ez az innovatív One Step dementia tesztkészlet az orvosi technológia élvonalában áll, és a diagnózis átalakító megközelítését kínálja. A hagyományos módszerekkel ellentétben, amelyek vérmintát igényelnek, tesztünk vizeletmintákat használ a szűréshez. Felismerve az idős személyek vérmintáinak vételével járó kihívásokat, ezt a nem invazív módszert választottuk, ami gyorsabbá, egyszerűbbé és problémamentessé teszi a vizsgálati folyamatot.

EMC Pharma

Szenvedélyesek vagyunk az egészségügyi megoldások és a betegek jóléte iránt.

Szorosan együttműködünk olyan neves globális vakcina-forgalmazókkal, mint a Johnson & Johnson, AstraZeneca és Pfizer. Nemcsak elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hatékony megoldásokat és gyógyszereket biztosítsunk a vírusfertőzések kezelésére, hanem büszkék vagyunk arra is, hogy számos állami oltóanyag-felesleg készlethez és gyógyszertételhez is kizárólagosan hozzáférhetünk.

Az EMC Global nem csupán egy vállalat, hanem egy híd, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy bármilyen gyógyszert beszerezzenek, amelyre szükségük van, legyen az egy egyszerű pirula vagy egy speciális terápiás gyógyszer. Azáltal, hogy Európa-szerte azonnali hozzáférést biztosítunk az erőforrásokhoz, olyan lehetőségeket teremtünk, amelyek világszerte javítják az egészségügyi ellátást és a gyógyulást.

Célunk, hogy ügyfeleink számára a leginnovatívabb és legmegbízhatóbb egészségügyi megoldásokat kínáljuk. Az EMC Global élen jár a biztonság, a minőség és a hozzáférhetőség terén, és elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű orvosi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa világszerte.

Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködést alakítottunk ki a lengyel állami ügynökséggel, a RARS-szel.

E stratégiai partnerség keretében felhatalmazást kaptunk a COVID-19 oltóanyagok többletkészleteinek további értékesítésére és megszervezésére. Ez a partnerség lehetővé tette számunkra, hogy hatékonyan hozzájáruljunk a világ egészségügyi szükségleteinek kielégítéséhez.

Együttműködésünk révén rendelkezünk a szükséges eszközökkel és erőforrásokkal ahhoz, hogy elősegítsük a vakcinák széles körben elérhetővé tételét. Ez a kezdeményezés nem csupán üzleti partnerség volt, hanem elkötelezett része a közös jólét és az egészségfejlesztés előmozdításának.

A RARS és cégünk együttműködése kiváló lehetőség arra, hogy közösen hozzájáruljunk a globális egészségügyi kihívások megoldásához.

A RARS-szel való együttműködésünk tükrözi elkötelezettségünket és képességeinket a COVID-19 elleni küzdelemben, és továbbra is további lépéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy globális szinten hozzájáruljunk a világ egészségéhez és jólétéhez.

Mi vagyunk a GenBody COVID-19 gyorstesztek kizárólagos forgalmazója

A COVID-19 járvány kitörése miatt szükségessé vált a piaci érdekek és lehetőségek diverzifikálása, és az EMC Global gyorsan növekedett, hogy a vírus ellenőrzésének és megfékezésének kulcsszereplőjévé váljon a közép-kelet-európai (KKE) piacon.

Együttműködünk a magyar és a lengyel kormánnyal a kesztyűk, maszkok, védőruházat és más alapvető PPE orvosi készletek importálása és forgalmazása érdekében.

Több millió COVID-19 gyorstesztet (IgM/IgG antitestteszt és Ag antigénteszt) szállítottunk sikeresen kormányoknak és magánszolgáltatóknak.

Partnerbázisunk és ügyfélkörünk nemzetközi határokon átnyúlik, elérve:

Nemzeti kormányok a kelet-közép-európai régióban, beleértve Magyarországot, Romániát, Szlovákiát, Lengyelországot, Szerbiát stb. Emellett kiszolgálunk magánügyfeleket a kelet-közép-európai régióban, valamint magán- és állami ügyfeleket Délkelet-Ázsiában.

Elérhetőségünk kiterjed a kkv-szektorra, a multinacionális vállalatokra és a Helioshoz kapcsolódó ügyfelekre.

Kialakult kereskedelmi kapcsolatainkkal és gyógyszeripari tanúsítványainkkal már alig várjuk, hogy megfeleljünk a kelet-közép-európai régió és ázsiai kormányok jövőbeli igényeinek.

bottom of page