top of page
2327.jpg

IT ÉS BIZTONSÁGI NYOMTATÁSI SZAKÉRTELMÜNK

Az EMC Globalnál forradalmi informatikai és biztonsági nyomtatási megoldások biztosítására specializálódtunk kormányzati nyomdák és szervezetek számára.

Elkötelezettek vagyunk az innováció és a megbízhatóság mellett, megbízható partnerekként szolgálva a biztonságos azonosítás és a hatékony ügyintézés érdekében.

Főbb szolgáltatások:

  • Kormányzati nyomdai partnerségek: Engedélyek és személyi igazolványok biztosítása állami nyomdák számára, milliók biztonságos azonosításának biztosítása.

  • Kormányzati szervezetek és ügynökségek: Zökkenőmentes megoldásokat kínál a biztonságos dokumentumkezeléshez és azonosítási folyamatokhoz különböző kormányzati szervek és ügynökségek számára.

  • HELIOS Database Management: Bemutatjuk a HELIOS-t, a COVID-teszt eredményeinek rögzítésére szolgáló fejlett szoftverünket, amely pontos és hatékony adatkezeléssel járul hozzá a közegészségügyi kezdeményezésekhez.

Innovatív informatikai megoldások:

  • Adminisztrációs szoftver: Biztonságos digitális azonosítás lehetővé tétele a magyar közigazgatás számára, a hivatalos dokumentumok aláírásának, banki tranzakciók egyszerűsítése és még sok más.

  • Város- és településgazdálkodás: Az önkormányzati működés hatékonyabbá tétele vagyonkezelési, adókezelési, értekezlet-szervezési, közműhálózat-optimalizálási és építési engedélyezési eljárásokkal.

  • Intelligens otthoni technológia: Központi informatikai rendszerünkkel forradalmasítja az otthoni környezetet, lehetővé téve a felhasználók számára az elektromos hálózatok optimalizálását az energiahatékonyság és az intelligens életminőség érdekében.

Miért válassz minket:

Az innováció a vérünkben van: Folyamatosan újítunk, hogy megfeleljünk a modern társadalmak változó igényeinek, biztosítva, hogy partnereink mindig az élen járjanak a dinamikus világban.

bottom of page