top of page

A mi történetünk

EMC Global Zrt. egy magyarországi székhelyű cég, amelynek irodái Magyarországon, az USA-ban és Vietnamban vannak. A cég többek között a gyógyszeripar, az alapvető árucikkek kereskedelmére és az IT biztonsági nyomtatásra szakosodott.

Folyamatosan igyekszünk különböző ágazatok projektfinanszírozásának biztosítását.

2018-BAN ALAPÍTVA

A 2018-ban alapított EMC Global fő profilja a bank- és plasztikkártya-gyártásra, valamint az informatikai megoldásokra irányult. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően budapesti székhelyű cégünk gyorsan ismertté vált a nemzetközi piacon. 

COVID-19 2020-BAN

2020 elején bővítettük profilunkat, és immár nemcsak Európában, hanem a távol-keleti cégek magyarországi és regionális képviselőjeként is jelen vagyunk. A 2020-as év kihívásainak megfelelően bekapcsolódtunk az egyik leghatékonyabb koronavírus elleni védekezési tevékenységbe, minőségi gyorsteszteket importálva a dél-koreai GenBody orvostechnikai eszközgyártó cégtől. Cégünk büszke arra, hogy a GenBody kizárólagos partnere lehet Magyarországon és Romániában. 

JÖVŐBELI PROJEKT BERUHÁZÁSOK

1KÉSZPÉNZ – DIGITÁLIS FIZETÉSI PLATFORM

A digitális készpénzes fizetési platformok előnyei az átutalások esetében a következők:

1. Költségmegtakarítás:

• A digitális készpénzes fizetési platformok jellemzően megfizethető és alacsonyabb tranzakciós díjakat és versenyképes árfolyamokat kínálnak a hagyományos átutalási csatornákhoz képest. A csökkentett költségek jelentősebbé teszik a családok által kapott pénzátutalási összegeket, maximalizálva a tengerentúli filippínó munkavállalók (OFW) bevételének hatását.

2. Fokozott biztonság:

• A digitális készpénzes fizetési platformok robusztus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a személyes és pénzügyi adatok védelmére a tranzakciók során. A fejlett titkosítás, a többtényezős hitelesítés és a biztonságos hálózatok segítenek a biztonságos átutalások biztosításában, csökkentve a csalás vagy az alapokhoz való jogosulatlan hozzáférés kockázatát.

3. Felhasználóbarát élmény:

• Ezeket a platformokat a felhasználói élményt szem előtt tartva tervezték, így könnyen érthetők és navigálhatók. Az egyszerű interfészek, az intuitív funkciók és a többnyelvű opciók megfelelnek az OFW-k különféle igényeinek, technológiai jártasságuktól függetlenül.

Informatikai megoldásainkkal és délkelet-ázsiai jelenlétünkkel cégünk sikeresen elérte a Fülöp-szigeteki piacot. Ezek közül szeretnénk kiemelni digitális fizetési platformunkat, amelyet "1Cash"-nek neveztünk el.

JÖVŐBELI PROJEKT BERUHÁZÁSOK

ÜZEMANYAG TÁROLÁS A FÜLÖP-SZEKEN

Irodáink

IMPORT – EXPORT 2020-BAN

2021-ben bővítettük portfóliónkat az egyedi gépgyártás, valamint a gépimport és -export területén. Dinamikus növekedésünk bizonyítékaként az első évi forgalmunk közel megháromszorozódott. 2021 nyarán megszereztük gyógyszerközvetítői és gyógyszerforgalmazói engedélyünket. Külön részleget hoztunk létre azon termékek beszerzésére is, amelyek a  folyamatosan változó kereskedelmi környezetünkben hiánycikknek számítanak. Így az áruk beszerzése és forgalmazása, mint a fa és konténerek bekerült kereskedelmi portfóliónkba.

GAZDASÁGI ÉS GEOPOLITIKAI INSTABILITÁS – 2022

Tekintettel az energia-nyersanyag szektor rendkívül dinamikus makrogazdasági helyzetére, elsődleges célunk az európai professzionális energiaipar követelményeinek kielégítése. Megbízható kereskedelmi kapcsolatokat építettünk ki különböző európai és EU-tagállamok kormányaival, valamint olyan energiaszolgáltatókkal, akik a kritikus energiaforrások, köztük a szén, ásványolajok, EN590 és földgáz gyors ellátásában számítanak ránk.

Válaszul a közelmúlt eseményeire és az éghajlatváltozási tényezők hatására, portfóliónkat az alapvető árucikkekkel és gabonafélékkel bővítettük. Ez a stratégiai lépés arra késztet bennünket, hogy megbirkózzunk a változó környezetben felmerülő kihívásokkal, és ennek megfelelően diverzifikáljuk kínálatunkat.

1. Fő cél:

 • Üzemanyagtároló létesítmény létrehozása a PNOC Ipari Komplexumban a regionális energiainfrastruktúra és ellátási lánc bővítése érdekében.

 • Az ellátási lánc nehézségei gyakran hosszabb szállítási határidőket és fennakadásokat okoznak, ami befolyásolja a termékek elérhetőségét. Ezenkívül a drága tengeri tárolás magas raktári költségekkel jár, ami befolyásolja a termék költségét és a végső fogyasztói árat. Ezek a kihívások gyakran befolyásolják a vállalkozások hatékonyságát, versenyképességét és jövedelmezőségét.

 • Az üzemanyagtároló létesítése erős lépés egyfajta monopólium megteremtésére a tárolókapacitás nyújtotta versenyelőny miatt.

 • 2. Stratégiai előnyök:

 •  Kiemelkedő elhelyezkedés, hatékony kikötői hozzáféréssel a tartályhajók számára. • Megbízható és időszerű üzemanyag-szállítási képességek.

 • 3. Lehetséges hozamok:

  • Integráció a régió növekvő energiaigényének kielégítésére. • Hozzájárulás a PNOC Ipari Komplexum növekedéséhez.

  4. Miért érdemes befektetni?

  • Egyedülálló lehetőség az energiaellátás jövőjének alakítására.
  • Belépési lehetőség egy 50 éve működő, tapasztalt állami vállalathoz.

A Fülöp-szigeteken található PNOC ipari komplexumban egy üzemanyagtároló létesítmény létrehozásának célja a regionális energiainfrastruktúra megerősítése és az ellátási lánc kihívásainak mérséklése. Ez a stratégiai lépés hatékony kikötői hozzáférést ígér a tartályhajók számára, biztosítva a megbízható üzemanyag-szállítást. 

bottom of page